När man kanske inte är en storspelare och man vill vinna lite större summor så brukar man använda sig av kombinationsspel. Detta menas att man kombinerar ett flertal matcher så det bildar dubbel, trippel, fyrlingar och så vidare.

Varje matchs odds gångras med nästa och så vidare och det totala oddset gångras sedan med din insats. För att ge ett lätt exempel så tar vi en trippel. Match ett ger 2 gånger pengarna och match två ger tre gånger pengarna och match tre ger fyra gånger pengarna och man satsar 100 kr. Då gångrar vi först match ett med match två, alltså 2 gånger 3 vilket blir 6, den summa gångrar vi nu med match tre, alltså 6 gånger fyra, vilket ger 24. Nu har vi kommit fram till att oddset blir 24 gånger pengarna om alla tre matcherna blir rätt och vad vinner man då? Jo man gångrar oddset med insatsen, alltså 24 gånger 100, man kan då vinna 2 400 kronor.

Älskar man att spela på fotboll då bör man lära sig och ta del av livebetting. Detta är den typ av spel som växer mest och här kan man spela på att mellan himmel och jord, det kan vara fasta odds, det kan röra sig om resultat, nästa målskytt och så vidare, det som skiljer livebetting mot den andra formen av betting är att här kan man spela under tiden som matchen spelas och oddsen ändra hela tiden efter förutsättningarna i matchen.

Som ni nu säkert har förstått så är det många möjligheter och dessutom så kan man spela på olika spelbolag dessutom och oddsen kan faktiskt skilja sig åt från ett bolag till ett annat. Tänk på att spela efter dina egna tillgångar bara och inte efter hur andra brukar spela och så vidare, spelande kan vara beroende.